Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Vironmatkat      Golfia Pärnun rannoilla
 
MATKAT 
 
VENÄJÄLLE

VIROON
KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT

 


 

 
Elo - Lokakuu 2017
 
Golfia Pärnun rannoilla 7 pv

Viron kesäpääkaupunki Pärnu houkuttelee lomailijoita avarilla hiekkarannoillaan, lukuisilla ravintoloillaan, cocktailbaareillaan, kylpylöillään ja rennolla tunnelmallaan.

Pärnu on keskiajalla perustettu, rento ja romanttinen kaupunki. Se on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita, suurista vesipuistoista aina intiimeihin ja perinteikkäisiin kylpylöihin.

Laajat, valkeat hiekkarannat, matala vesi ja “Viron paras aurinko” houkuttelevat yhtä lailla paikallisia asukkaita kuin vierailijoitakin. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti kävelyyn, pyöräilyyn ja rullaluisteluun. Lukuisat leikkikentät, suihkulähteet ja pelialueet tarjoavat lapsille viihdykettä useiksi päiväksi.

PÄRNUN GOLFKOHTEENA

Pärnun kentillä on tuulahdus paikkakunnan upeista hiekkarannoista. Pärnussa golfin hinta-laatu -suhde on erinomainen, koska Viron hintataso on selkeästi edullisempi kuin Pohjoismaissa. Kukkaroystävällinen hinnoittelu pätee myös majoitukseen, ruokailuihin ja muihin palveluihin. Peliaika on pitempi kuin Suomessa, sillä suurin osa kentistä avautuu jo huhtikuussa ja sulkeutuu vasta loka-marraskuussa.

KENTÄT

Pärnu Bay Golf Links

Viron uusin golfkenttä sijaitsee Pärnun lähistöllä. 18-väyläinen par 72 kenttä tarjoaa haasteita niin aloittelijalle kuin myös kehittyneemmällekin pelaajalle. Tiin päällä oleva golfpallo on ollut arkkitehtien inspiraation lähteenä heidän suunnitellessaan kentän klubitalon näyttävää rakennusta. Klubitalosta löytyy korkealuokkainen ravintola Eagle sekä proshop, pukuhuoneet, saunat ja viihtyisät oleskelutilat. Kentän on suunnitellut arkkitehti Lassi Pekka Tilander ja kentän päämuotoilijana toimi Mick McShane, jonka tunnetuimpia töitä ovat St. Andrews Links’ Castle Course ja Kingsbarns Golf Links. www.parnubay.com

White Beach Golf

Pärnunlahden kauneimman rannan, Valgerannan, välittömässä läheisyydessä sijaitsee 18-reikäinen golfkenttä White Beach Golf.

84 hehtaarin kokoisella alueella sijaitsevat viheriöt, leveät väylät ja yhteensä noin 19 hehtaaria vesiesteitä. Links-tyyppinen kenttä sopii täydellisesti kaikille pelaajille.

Kentän hinta-laatu -suhde on Viron paras! Uudessa, modernissa kerhorakennuksessa on kaikkien pelaajien käytössä pukuhuoneet, saunat, Pro Shop, baari ja ravintola. Ravintola on avoinna kaikille vierailijoille kausittain kello 9-19. 
 
Matkan hinta: 599 €/hlö/2hh
1hh lisä 200 €
 
Hintaan sisältyy:
  • Laadukkaan linja-autokuljetuksen alkaen satamasta
  • Laivamatka Helsinki - Tallinna - Helsinki
  • 6 yön majoitus Pärnu Viiking Spa Superior jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla
  • 2 golfkierrosta Pärnu White Beach Golf valmiiksi varatuilla lähtöajoilla
  • 2 golfkierrosta Pärnu Bay Golf Links valmiiksi varatuilla lähtöjoilla
 
Lisämaksusta:
  • Pärnu White Beach golf - 42 €
  • Pärnu Bay Golf Links - 70 €
Kuljetukset kotimaassa
 
a) Reitti 1:5 tie
Kuopio - Leppävirta - 50 €
Varkaus - Haukivuori - 45 €
Mikkeli - 40 €
Uutela - Heinola - 30 €
Lahti - Tikkurila - 20 €
 
b) Reitti 2:6 tie
Outokumpu - Kitee- 50 €
Savonlinna - Juva - 45 €
Kuljetukset perillä hotelli - golfkenttä - hotelli
 
Hotellitiedot

Majoitus Pärnussa

Viiking Spa Hotelli tarjoa majoitusta Pärnun keskikaupungissa Pärnun ranta-alueen vieressä. Kylpylähotellin neljä majoitusrakennusta käsittää 154 nykyaikaisesti sisustettua huonetta. Suurin osa huoneista on allergiavapaita. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Spa hotelli Viiking on sopiva paikka myös perhelomaa varten – lapsiperheille löytyy perhehuoneita. Vaativammalle asiakkaalle sopivat sviitit. Mukavat ja hyvin sisustetut superior-luokan huoneet. sopivat allergikoille. Kaikissa huoneissa parveke ja ilmastointilaite (kesäkaudella). Huoneessa on 2 erillistä sänkyä, jotka voidaan laittaa vierekkäin. Huoneeseen mahtuu myös 1 lapsi lisä- tai vauvasängyllä. Huoneesta avautuvat näköalat sekä Pärnu Kolledž -opistoon, Ringi-kadulle että sisäpihalle päin. Kaikki hotellimme asiakkaat voivat aamuisin käyttää uima-allasta ja saunoja.
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä.
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat
 


   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com