Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Matkat      Kaunein vuonoristeily
MATKAT 
 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

RUOTSIIN

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
 

MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
 


 

 
17.-27.8.TÄYNNÄ
 
Kaunein vuonoristeily 11 pv
 
 
Norjan vuonot tunnetaan maailman kauneimpina. Olemme valinneet ohjelmaamme upeimmat näistä vuonoista. Parasta on, että näemme maisemat laivalta ja samalla nautimme ensiluokkaisesta palvelusta ja ruoasta täysihoidolla. Jokaisen pitää kerran elämässään kokea Royal Caribbeanin varustamon laadukas ja hemmotteleva palvelu! Risteilyalus rantautuu monissa kohteissa. Sinulla on mahdollisuus mennä maihin tai jäädä nauttimaan laivan antimista. Näemme monipuolisesti Norjan rannikkoa sekä idyllisiä kaupunkeja ja kyliä. Vierailusatamia ovat Ålesund, Geiranger, Stavanger ja Bergen. Ålesund on Sunmören läänin pääkaupunki ja kuuluisa jugend-tyylistään. Geiranger-vuono on tunnetuin Norjan monista vuonoista. National Geographicin arvovaltainen raati on valinnut sen matkailun kannalta kaikista Unescon maailmanperintökohteista parhaaksi. Kuningatar Sonja ja kuningas Harald juhlivat hopeahäitään ulkomaisten vieraiden kera tässä sadunomaisessa ympäristössä. Bergen oli keskiaikana Norjan kuningaskunnan ja Hansaliiton aikana Pohjois-Atlantin kaupankäynnin keskus. Muistona menneestä siellä on Unescon maailmanperintölistalla oleva Bryggenin ulkoilmamuseoalue. Menomatkan Tanskaan ja paluun Tukholmaan matkaamme laadukkaalla bussillamme ja Turun ja Tukholman väliset laivamatkat teemme mukavasti Silja Linen laivoilla.
 
Matkan hinta: 1950 €/hlö/2hh
1hh lisä 1485 €
 
Hintaan sisältyy:
  • Laadukkaan linja-autokuljetuksen turistibussilla (liittymäkuljetukset lisähintaan)
  • Laivamatkat Turku - Tukholma - Turku Silja Lina laivoilla B2-hytissä
  • Royal Caribbean Serenade of the Seas risteily Kööpenhamina - Geiranger - Kööpenhamina täyshoidolla
  • Hyvätasoisen hotellimajoituksen 2hh Kööpenhaminassa
  • Puolihoitoruokailut matkalla
  • Täysihoitoruokailut risteilijällä
  • Matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 
Lisämaksusta
  • Ikkunallinen hytti matkaohjelman kaikille laivoille - 590 €/hytti
  • Bergen kaupunkikierros - 50 €
  • Geiranger valokuvausretki vuorelle - 45 €
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä.
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat
 
 
 
MATKAOHJELMA

1. pv TURKU

Ajamme Turkuun, josta risteilemme Tallink Siljan laivalla Tukholmaan. Laivassa illallinen noutopöydästä.

2. pv TUKHOLMA - KÖÖPENHAMINA

Aamiainen noutopöydästä. Laivan saavuttua Tukholmaan lähdemme ajelemaan Ruotsin läpi kohti Tanskaa ja Kööpenhaminaa. Lounastamme Vätternjärven rannalla. Saavuttuamme Kööpenhaminaan majoitumme hotelliin. Ilta vapaata. 650 km

3. pv KÖÖPENHAMINA - LAIVAAN

Aamupäivällä on omaa aikaa. Lähdemme satamaan hyvissä ajoin. Serenade of the Seas -risteilyalus lähtee merelle 17:00. Illallinen laivalla.

4. pv MERELLÄ RISTEILLEN

Vietämme kokonaisen päivän merellä ja näin saamme nauttia risteilyaluksen tarjoamista palveluista ja viihdykkeistä.

5. pv STAVANGER

Laiva saapuu Stavangerin satamaan 08:00, jolloin on mahdollista mennä maihin tutustumiskäynnille. Stavanger on Norjan neljänneksi suurin kaupunki ja Rogalandin läänin pääkaupunki Bokna vuonon etelärannalla Länsi-Norjassa. Kaupungissa sijaitsee Norjan öljyhallinnon keskusvirasto ja öljy-yhtiö Statoilin pääkonttori. Laiva jatkaa matkaa klo 18:00.

6. pv BERGEN

Bergeniin risteilyalus saapuu 07:00. Nyt on päivä aikaa käydä jaloittelemassa seitsemän vuoren ympäröimässä Bergenissä. Tämä on Norjan toiseksi suurin kaupunki ja se oli Norjan pääkaupunki vuoteen 1299 asti. Kaupungin sataman tuntumassa sijaitsee puinen vanhakaupunki Bryggen, joka on vierailemisen arvoinen paikka. Muita tunnettuja turistinähtävyyksiä ovat kävelykatu Torgallmenningen, Hansamuseo sekä 420 metriä korkea Fløyen-vuori, jonka näköalatasanteelle pääsee Fløibanen-raitiovaunulla. Laiva lähtee 17:00 takaisin merelle.

7. pv ÅLESUND

Tänään on mahdollista vierailla Ålesundin kaupungissa Norjan länsirannikolla, Bergenin pohjoispuolella. Ålesund tuhoutui tulipalossa 1904 lähes täysin, 800 asuntoa paloi ja 11 000 asukasta jäi asunnottomaksi. Uusi Ålesund rakennettiin kivestä ja tiilestä jugend-tyyliin. Se onkin yksi yhtenäisimmistä jugendkaupungeista maailmassa.

Tästä osasta Norjaa on viikinkisaagojen mukaan kotoisin myös Rollo, joka nai Ranskan kuninkaan tyttären ja perusti Normandian. Hän oli myös Wilhelm Valloittajan ja täten samalla Englannin kuningashuoneen esi-isä. Aikaa Ålesundissa vierailuun on lähes koko päivä, joten ehdit bongata Rollon patsaan kiipeilypolun varrella. Risteilyalus on ankkuroituna 07:00 -17:00 välisenä aikana.
 
8. pv GEIRANGER
 
Risteilyalus saapuu Geirangeriin 07:00. Maisemat ovat henkeäsalpaavat, matkalla Geirangerin idylliseen kylään voi nähdä upeita vesiputouksia, kuten ”Seitsemän sisarta” ja ”Kosijan”. Pystysuorat kalliot vuonon molemmin puolin saavat ihmettelemään kuinka joku on voinut viljellä maataan näillä vuoristotiloilla. Geirangerin kylässä on matkamuistomyymälöitä, ravintoloita, kahviloita sekä paljon valokuvattavaa. Laiva lähtee eteenpäin klo 17:00.
 
9. pv MERIPÄIVÄ
 
Viimeinen päivä aikaa nauttia Royal Caribbean -aluksen palveluista ja hyvästä ruoasta.
 
10. pv KÖÖPENHAMINA - TUKHOLMA
 
Aikainen aamiainen. Saavumme Kööpenhaminaan 07:00. Lähdemme ajamaan välittömästi laivalta pääsyn jälkeen kohti Ruotsia ja Tukholmaa. Nautimme lounaan matkan varrella. Tallink Siljan laiva lähtee Tukholmasta kohti Turkua 19:30 paikallista aikaa. Ilta on vapaata.
 
11. pv TURKU  
 
Buffetaamiaisen jälkeen saavumme Turkuun ja kotimatka voi alkaa.
 
   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com