Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Kiertomatkat      Kaunein vuonoristeily
 
MATKAT 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
Kuninkuusravit 2018
 


 

 
11.-21.5.2018
 
Kaunein vuonoristeily 11 pv
Norja, Ruotsi, Tanska

Norjan vuonot tunnetaan maailman kauneimpina. Olemme valinneet ohjelmaamme upeimmat näistä vuonoista. Parasta on, että näemme maisemat laivalta ja samalla nautimme ensiluokkaisesta palvelusta ja ruoasta täysihoidolla. Jokaisen pitää kerran elämässään kokea MSC-varustamon laadukas ja hemmotteleva palvelu! Risteilyalus rantautuu monissa kohteissa. Sinulla on mahdollisuus mennä maihin tai jäädä nauttimaan laivan antimista. Näemme monipuolisesti Norjan rannikkoa sekä idyllisiä kaupunkeja ja kyliä. Vierailusatamia ovat Kiel, Geiranger, Flåm ja Bergen. 

Kiel oli monia vuosia tärkeä telakka- ja merenkulkukaupunki. Nykyään se on opiskelijaelämän, rennon elämäntyylin ja urbaaniuden leimaama. Geiranger-vuono on tunnetuin Norjan monista vuonoista. National Geographicin arvovaltainen raati on valinnut sen matkailun kannalta kaikista Unescon maailmanperintökohteista parhaaksi. Kuningatar Sonja ja kuningas Harald juhlivat hopeahäitään ulkomaisten vieraiden kera tässä sadunomaisessa ympäristössä. Bergen oli keskiaikana Norjan kuningaskunnan ja Hansaliiton aikana Pohjois-Atlantin kaupankäynnin keskus. Muistona menneestä siellä on Unescon maailmanperintölistalla oleva Bryggenin ulkoilmamuseoalue. 

Menomatkan Tanskaan ja paluun Tukholmaan matkaamme laadukkaalla bussillamme ja Turun ja Tukholman väliset laivamatkat teemme mukavasti Viking Linen laivoilla. Matkassa on mukana risteilyihin erikoistunut matkanjohtaja.
 
Matkan kohokohdat
- Mahtavan ylellinen MSC Preziosa laiva
- 5 tähden palvelu
- Vuonojen Norja
- Geiranger ja Bergen
 
Matkan hinta: 1450 €/hlö/2hh 1hh lisä 1100 €
 
Hintaan sisältyy:
 • Laadukas linja-autokuljetus ilmatoidulla turistibussilla (liitäntäkuljetukset Suomessa lisähintaan)
 •  Laivamatkat Turku - Tukholma - Turku B2 sisähytissä
 • Hyvätasoinen hotellimajoitus 2hh Malmössä
 • Puolihoitoruokailut matkalla
 • Täysihoitoruokailut risteilijällä
 • Matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 
Lisämaksusta:
 • Fantastica-sisähytti - 65 €/hlö
 • Bella-ikkunahytti - 165 €/hlö
 • Fantastica-parvekehytti - 425 €/hlö
 • Cheers-juomapaketti - 115,50 €/hlö
 • Allegrissimo-juomapaketti - 182 €/hlö
 • Allegrissimo Premium-juomapaketti - 350 €/hlö
 • Bergen kaupunkikierros - 55 €
 • Geiranger valokuvausretki vuorelle - 50 €
 • Flåm junaretki vuorelle - 65 €
 
Sivun alaosassa Bella ja Fantastica -hyttiluokkien erot. Hytit eroavat toisistaan palveluiden ja sijaintien perusteella. Ulkoisesti Bella ja Fantastica hytit ovat samannäköisiä.
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat
 
 
 
MATKAOHJELMA 

1.pv TURKU

Ajamme Turkuun, josta risteilemme Viking Linen laivalla Tukholmaan. Laivassa illallinen runsaasta noutopöydästä juomineen.

2. pv TURKU – MALMÖ

Aamiainen noutopöydästä. Laivan saavuttua Tukholmaan lähdemme ajelemaan Ruotsin läpi kohti Malmöä. Lounastamme Vätternjärven rannalla. Saavuttuamme Malmöön majoitumme hotelliin. Ilta vapaata. 600 km

3.pv MALMÖ – LAIVAAN

aamiaisen jälkeen ylitämme Juutinrauman siltaa pitkin. Tutustumme Kööpenhaminaan pienellä kaupunkikierroksella. Kierroksen päätämme satamaan ja nousemme laivaan. MSC Preziosa - risteilyalus lähtee merelle 17:00. Illallinen laivalla.

4. pv MERELLÄ

MSC Preziosa on Fantasia-luokan alus, joka tunnetaan viihtyisänä ja tyylikkäänä loistoristeilijänä. Tarjolla on risteilijän monipuoliset palvelut ja huippuluokan viihdeohjelma. Merimatkan aikana ehdit ihailla Norjan upeita rannikkomaisemia.

5. pv HELLESYLT / GEIRANGER

Risteilyalus saapuu aamulla Geirangeriin, jonka maisemia on ylistetty maailman kauneimmiksi. Geirangerin vuonon pohjukassa sijaitseva kylä on Unescon maailmanperintökohde. Tutustu upeaan alueeseen haluamallasi tavalla. Ihaile vesiputouksia laivan kannelta tai käy maissa kuvaamassa vuonoa yläperspektiivistä. Risteily vuonomaisemissa jatkuu klo 18:00.

6. pv FLÅM

Risteilyalus saapuu Flåmiin klo 9:00. Norjan pisimmän ja maisemallisesti hyvin kauniin Sognevuonon pohjukassa sijaitsee viehättävä pieni kylä. Järjestämme lisämaksullisen junaretken Flåmista Myrdaliin; tämä noin tunnin junamatka on valittu Lonely Planetin toimesta maailman upeimmaksi junamatkaksi. Risteilyalus kääntää kurssinsa merelle klo 19:00.

7. pv BERGEN

Bergeniin risteilyalus saapuu 8:00. Nyt on päivä aikaa käydä jaloittelemassa seitsemän vuoren ympäröimässä Bergenissä. Tämä on Norjan toiseksi suurin kaupunki ja se oli Norjan pääkaupunki vuoteen 1299 asti. Kaupungin sataman tuntumassa sijaitsee puinen vanhakaupunki Bryggen, joka on vierailemisen arvoinen paikka, vanhoissa Hansakortteleissa voi edelleen aistia vanhan Hansaliiton satamakaupungin tunnelmaa. Bryggen oli keskiajalla tärkeä kauppapaikka, joka välitti kuivattua turskaa Keski-Eurooppaan. Ihastuttavat puutalokorttelit taas ovat Bergeniä idyllisimmillään. Muita tunnettuja turistinähtävyyksiä ovat kävelykatu Torgallmenningen, Hansamuseo sekä 420 metriä korkea Fløyen-vuori, jonka näkö- alatasanteelle pääsee Fløibanen-raitiovaunulla. Laiva lähtee 18:00 takaisin merelle.

8. pv MERELLÄ

Vietämme päivän merellä, joten aikaa on runsaasti nauttia MSC Preziosan palveluista. Nauti täysihoidosta ja hemmottele itseäsi laivalla. Rentoudu uima-allaskannella, käy hieronnassa ja vietä viihdyttävä ilta aluksen teatterissa!

9. pv KIEL, SAKSA

Risteilyalus saapuu Kieliin aamulla klo 10:00. Koko päivä aikaa tutustua Kieliin tai käydä vanhan Hansakaupungin, Lübeckin keskustassa. Risteily jatkuu kohti Tanskaa klo 18:00.

10. pv KÖÖPENHAMINA - TUKHOLMA

Aikainen aamiainen. Saavumme Kööpenhaminaan 8:00. Lähdemme ajamaan välittömästi laivalta pääsyn jälkeen kohti Ruotsia ja Tukholmaa. Nautimme lounaan matkan varrella. Viking Line laiva lähtee Tukholmasta kohti Turkua 20:00 paikallista aikaa. Ilta on vapaata.

11. pv TURKU

Aamiainen noutopöydästä. Saavuttuamme Turkuun kotimatka voi alkaa.
 
MSC Preziosa hyttiluokat
Bella-luokan hintaan sisältyvät:
 • Laaja valikoima laadukkaita ravintoloita, jotka hyödyntävät monipuolisesti Välimeren keittiön parhaita paloja
 • Tasokas buffet, joka on auki 20 tuntia vuorokaudessa
 • Upeita esityksiä teatterissa
 • Uima-altaat
 • Kuntosali merinäköalalla ja urheilumahdollisuuksia ulkoilmassa
 • Joka päivälle aktiviteetteja
 • Mahdollisuus liittyä MSC Club-kanta-asiakkaaksi ja kerryttää pisteitä
 
Fantastica-luokan hintaan sisältyvät:
 • Bella-luokkaan kuuluvan lisäksi
 • Hytit ylemmillä kansilla ja miellyttävimmillä sijanneilla
 • Hyttipalvelu ympäri vuorokauden
 • Opettavaisia ja viihdyttäviä aktiviteetteja perheen pienimmille
 • MasterChef -kokkauskursseja lapsille 
   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com