Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Kiertomatkat      Keväinen Pariisi
 
MATKAT 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
Kuninkuusravit 2018
 


 

 
3.-7.4.2018 / 7.-11.4.2018
 
Keväinen Pariisi

Lähde mukaamme kokemaan keväinen Pariisi!

Pariisiin tutustumme paikallisoppaan johdolla kattavalla kaupunkikierroksella ja hotellimme sijaitsee kävelymatkan päässä Pariisin kuuluisista maamerkeistä, mahtipontisesta Riemukaaresta ja loisteliaasta Champs–Élysées-kadusta. Ehdottomia käyntikohteita jokaisen Pariisin matkalla ovat Eiffel-torni ja risteily Seinellä. Ja kun Pariisiin asti on tullut, kannattaa samalla poiketa ihailemassa myös Versaillesin linnan loistoa opastetulla retkellämme. Ja totta kai Pariisissa riittää myös iltaohjelmaa, silloin ehtii vielä maailmankuulun Lidon kabaree-esitykseen nauttimaan spektaakkelimaisesta esityksestä ja aidosta samppanjasta. Lentomatkat teemme nopeasti ja mukavasti Pariisista Helsinkiin suorilla lennolla.
 
Matkan kohokohdat
- Seinen risteily
- Pariisin kaupunkikierros
- Riemukaari
- Ranskalaisen keittiön herkut
 
Matkan hinta:
1065 €/hlö/2hh
1hh lisä 260 €
 
Hintaan sisältyy:
 • Laadukas linja-autokuljetus ilmastoidulla turistibussilla (Liitäntäkuljetukset Suomessa lisähintaan)
 • Lennot Helsinki - Pariisi - Helsinki
 • Laadukkaat hotellimajoitukset 2hh
 • Puolihoitoruokailut
 • Kaupunkikiertoajelu Pariisissa
 • Seinen risteily
 • Matkanjohtajan palvelut
 
Lisämaksusta:
 • Versailles. aurinkokuninkaan linna ja puutarha - 65 €
 • Eiffel-torni - 35 €
 • Louvren taidemuseo - 35 €
 • Lidon kabaree-esityksen lippu ja  ½ pulloa samppanjaa - 120 €
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä.
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat
 
 
 
MATKAOHJELMA

1. pv  HELSINKI - PARIISI

Tapaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla, josta suora lento Pariisiin. Iltapäivällä saavumme Charles de Gaullen kentälle Pariisiin. Pieni ajomatka keskustaan ja laivarantaan. Tutustumme ensin kaupunkiin Seinen jokiristeilyltä käsin. Seine on Pariisin sydän, jonka varrelle kaupunki on alun perin syntynyt. Useimmat Pariisin merkittävimmistä rakennuksista löytyvät yhä joen läheisyydestä. Risteily Seineä pitkin onkin mitä mainioin tapa tutustua Pariisiin ja sen nähtävyyksiin, samalla jalkojaan säästäen. Majoitumme hotelliin ja yhteinen illallinen.

2. pv KAUPUNKIKIERTOAJELU

Kaupunkikiertoajelu paikallisoppaan johdolla. Moni-ilmeisen kierroksemme aikana näemme vanhan Oopperan, Madeleine-kirkon, Place Vêndomen, Notre Damen katedraalin ja Eiffel-tornin. Ajamme eleganttia, maailmankuulua paraatikatua Champs-Élyséeta pitkin Riemukaarelta Concorde-aukiolle ja näemme maailman suurimman taidekokoelman omaavan Louvren lasipyramideineen. Tutustumme myös latinalaiskorttelien värikkääseen elämään. Mahdollista lähteä lisämaksulliselle retkelle Eiffel-torniin. Yhteinen illallinen.

3. pv VAPAAPÄIVÄ JA VERSAILLES LINNA

Mahdollista lähteä puolipäivä retkelle Versaillesin linnaan, joka on Euroopan suurin barokkilinna. Tämä Aurinkokuninkaan ja koko Ranskan kuningasmahdin loistava symboli oli alun perin vaatimaton metsästyslinna. Versaillesin linna ja puutarhat ovat olleet esikuvana lukuisille eurooppalaisille linnoille. Illalla on mahdollista lähteä nauttimaan aidosta samppanjasta ja loisteliaasta Lidon kabaree-esityksestä. Yhteinen illallinen.

4. pv LOUVRE TAIDEMUSEO

Mahdollista lähteä puolipäiväretkelle maailman suosituimpaan museoon, Louvren taidemuseoon.  Onko se noin pieni, ihmettelee moni maailman kuuluisimman maalauksen ensimmäistä kertaa nähdessään. Leonardo da Vincin klassikkoteos Mona Lisa on pienestä koostaan huolimatta Pariisissa sijaitsevan Louvren taidemuseon suosituin kohde. Yhteinen illallinen.
 
5. pv PARIISI - HELSINKI
 
Aamulla käymme vielä Montmartren taiteilijoiden kukkulalla, josta puoliltapäivin kuljetus lentoasemalle ja kotimatka Suomeen voi alkaa suoralla lennolla.
   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com