Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Kiertomatkat      Pariisi - Luxemburg - Bryssel - Amsterdam
 
MATKAT 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
Kuninkuusravit 2018
 


 

 
11.-16.4.2018
 
Pariisi - Luxemburg - Bryssel - Amsterdam 6 pv

Pariisi, Luxemburg, Bryssel ja Amsterdam, neljä niin suurenmoisen maineen omaavia, mutta niin erilaisia pääkaupunkeja samalla matkalla!

Pariisissa näemme kuuluisammat ja mielenkiintoisimmat nähtävyydet opastetulla kiertoajelulla mm. Eiffel- tornin, Riemukaaren ja Champs- Elysées - kadun.  Pariisissa riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle mielenkiinnon mukaan, on museoita, huippumuotia ylellisissä kaupoissa, romanttisia puistoalueita, koristeellisia siltoja, upeaa arkkitehtuuria. Aika Pariisissa kannattaa käyttää tehokkaasti joko valinnaisilla retkillämme tai seikkailuihin omin päin suurkaupungin vilinässä. Mieli jää vielä Pariisista lähdönkin jälkeen harhailemaan sen monilla sokkeloisilla kaduilla.

Luxemburg on Benelux – maiden lilliputtivaltio, pieni mutta pippurinen ja omaa paljon päätäntävaltaa kokoonsa nähden. Pääkaupungin vanha keskusta on pieni ja sympaattinen ja muodostuu rauhallisista kävelykaduista ja tunnelmallisista aukioista. Luxemburg on myös monien ulkomaisten virkamiesten asemapaikka ja kaupungissa on kansainvälinen tunnelma. 

Bryssel puolestaan on kaikkien ajatuksissa EU:n pääkaupunkina, mutta vain harva meistä on käynyt nauttimassa sen rennosta ilmapiiristä, erinomaisista ravintoloista ja kahviloista, huippuluokan ostosmahdollisuuksista, kauniista arkkitehtuurista ja monipuolisista nähtävyyksistä. Brysselin Grand-Place - keskusaukiota kaupungintaloineen pidetään yhtenä maailman kauneimmista ja se on merkitty myös UNESCOn maailmanperintölistalle ainutlaatuisuudellaan.

Iloinen Amsterdam hurmaa välittömyydellään ja ennakkoluulottomalla asenteellaan. Amsterdam tunnetaan vapaamielisyydestään ja monet taiteilijat löysivät sieltä aikoinaan henkisen kotinsa ja maan taideaarteet ovat mittaamattomat. Turistiveneet puikkelehtivat kanavissa ja amsterdamilaiset puikkelehtivat pyörillään ja liikenne soljuu sopuisasti. Täällä on mukava käyskennellä ja seurata paikallista menoa tai poiketa johonkin Amsterdamin lukuisista nähtävyyksistä.

Tällä matkalla koemme neljän maan pääkaupunkien nähtävyydet mukavasti ja kiireettömästi laadukkaalla bussillamme. Lentomatkat teemme nopeasti suorilla lennolla.
 
Matkan hinta:
1290 €/hlö/2hh
1hh lisä 350  €
 
Hintaan sisältyy:
  • Laadukkaan linja-autokuljetus ilmastoidulla turistibussilla (Liitäntäkuljetukset Suomessa lisähintaan)
  • Lennot Helsinki - Pariisi, Amsterdam - Helsinki
  • Hyvätasoiset hotellimajoitukset 2hh
  • Puolihoitoruokailut
  • Kaupunkikiertoajelut Pariisi, Bryssel ja Amsterdam
  • Matkanjohtajan palvelut
 
Lisämaksusta:
  • Eiffel- torni - 30 €
  • Seinen risteily - 25 €
  • Lidon kabaree-esityslippu ja  ½ pulloa samppanjaa - 125 €
  • Kanavaristeily - 25 €
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä. 
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat.

 
MATKAOHJELMA

1. pv HELSINKI ­­- PARIISI

Tapaamme Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lennämme keväiseen Pariisiin. Vierailemme Montmartren taiteilijoiden kukkulalla, jossa saamme ihailla Pariisin loistoa. Mahdollista lähteä lisämaksulliselle retkelle Seinen risteilylle. Yhteinen illallinen.

2. pv PARIISI

Aamiaisen jälkeen teemme kaupunkikiertoajelu paikallisoppaan johdolla. Moni-ilmeisen kierroksemme aikana näemme vanhan Oopperan, Madeleine kirkon, Place Vendomen, Notre Damen kirkon ja Eiffel-tornin.  Ajamme eleganttia, maailmankuulua paraatikatua Champs- Elyséeta pitkin Riemukaarelta Concorde- aukiolle ja näemme maailman suurimman taidekokoelman omaavan Louvren lasipyramideineen. Tutustumme myös latinalaiskorttelien värikkääseen elämään.  Kiertoajelun jälkeen järjestämme mahdollisuuden mennä lisämaksusta Eiffel-torniin katselemaan upeita näkymiä Pariisin yli. Yhteisen illallisen jälkeen on mahdollista lähteä lisämaksulliseen Lidon kabaree -esitykseen.

3. pv PARIISI - LUXEMBURG

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kohti vaurasta Luxemburgin suurherttuakuntaa. Tämä pienvaltio on tunnettu pankkisektoristaan ja kansainvälisestä ilmapiiristään, toimiihan siellä paljon Euroopan Unionin toimipisteitä, kuten Euroopan investointipankki.  Luxemburg on mielenkiintoinen yhdistelmä Ranskaa ja Saksaa, maantieteellinen asema näiden suurvaltojen läheisyydessä on jättänyt sinne jälkensä niin kieleen kuin keittiöönkin. Yhteinen illallinen.

4. pv LUXEMBURG – BRYSSEL 

Aamiaisen jälkeen otamme suunnaksi EU:n ja Belgian pääkaupungin Brysselin. Brysseliin saavuttuamme tutustumme kiertoajelulla tähän kaikkien tuntemaan kaupunkiin, jossa vain harva meistä on vieraillut. Brysselin Grand-Place – keskusaukio on vanhan kaupungin sydän ja sen lähettyviltä löytyvät niin belgialaiset suklaapuodit kuin kuuluisat olutpubitkin sekä upeat ostosgalleriat. Yhteinen illallinen.

5. pv BRYSSEL – AMSTERDAM 

Päivän aikana suuntaamme iloiseen Amsterdamiin, pidämme lounastauon Haagissa, Alankomaiden hallintokaupungissa. Kuningasperhe, hallitus ja parlamentti ja monet kansainväliset organisaatiot ovat asettuneet Haagiin. Amsterdamiin tutustumme kaupunkikierroksella ja vierailemme myös paikallisen maanviljelijän juustolassa ja käymme tutustumassa kuuluisien hollantilaisten puukenkien valmistukseen ja nautimme lounaan maalaismiljöössä. Loppupäivä on vapaata aikaa. Majoitumme keskustan hotelliin.

6. pv AMSTERDAM – HELSINKI

Aamiaisen jälkeen menemme Schipholin suurelle lentoasemalle, josta matkaamme Helsinkiin suoralla lennolla. Kiitos kaikille mukavasta matkasta.
 


   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com