Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Kiertomatkat      Ruskamatka Lappiin
 
MATKAT 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
Kuninkuusravit 2018
 


 

 
17.-22.9.
 
Ruskamatka Lappiin 6 pv
Rovaniemi 1 yö, Kilpisjärvi 2 yötä, Olos 1 yö, Kemi 1 yö

Väriloistoa Lapissa

Syksyiset ruskamatkamme ovat jo vuosien perinne. Matkat on harkiten suunniteltu kaikille Lapin ja luonnon ystäville. Tämän vuoden matkoilla tutustumme mm. Aavasaksaan, Saanatunturiin, kolmen valtakunnan rajapyykkiin Kilpisjärvellä, Jäämeren rantoihin Norjassa ja Tromssan kaupunkiin, Ruotsin Tornionjokilaaksoon ja Haaparantaan. Tarjolla on täysipainoinen matka aitojen kokemuksien ja elämyksien pariin turvalliseen ja kotoisaan Matka Veijalaisen tyyliin.
 
Matkan hinta: 689 €/hlö/2hh
1hh lisä 190 €
 
Hintaan sisältyy:
  • laadukas linja-autokuljetus ilmastoidulla turistibussilla
  • majoitukset 2hh
  • puolihoitoruokailut
  • retkieväät Kilpisjärven päivänä
  • laivamatka Kilpisjärven yli
  • matkanjohtajan palvelut
 
Ilmoittautumiset viimeistään kuukausi ennen lähtöä.
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä Ykkösmatkat
 

MATKAOHJELMA

1. pv KOTI - ROVANIEMI

Matkaamme läpi Suomen pohjoiseen päin kohti Lapinmaata. Päivän mittaan pidämme sopivin välein virkistäytymistaukoja. Iltapäivällä ohitamme Oulu ja Kemin kaupungit ja illansuussa olemme Rovaniemellä. Majoitumme hotelliin ja nautimme illallisen.

2. pv YLÖS TUNTURILAPPIIN, KÄSIVARTEEN JA KILPISJÄRVELLE

Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Kittilää ja Levin matkailukeskusta, jossa pidämme lounastauon. Matkaamme edelleen ylös Suomen käsivarteen, ja iltapuolella eteemme jo avautuukin kimalteleva Kilpisjärvi ruskan maisemissa. Majoitumme Saanatunturin juurelle retrohenkiseen Lapland hotel Kilpikseen ja nautimme illallisen.

3. pv JÄÄMERI JA NORJAN VUONOJA

Nautittuamme aamiaisen siirrymme ihastelemaan Norjan Lapin ruskaa ja uljaita vuonomaisemia. Matkamme etenee Pohjois-Norjan pääkaupunkiin Tromssaan. Jäämeren katedraali, Lapin korkein ja komein silta, elämyskeskus Polaria ja arktinen akvaario ovat Tromssan tunnusmerkkejä. Omaa aikaa kaupungin katseluun on myös varattuna. Illaksi palaamme Kilpisjärvelle ja nautimme illallisen mielenkiintoisen päivän päätteeksi.

4. pv SAANATUNTURIN MAISEMISSA

Nautimme aamiaisen, jonka jälkeen lähdemme aamupäivällä pienellä laivalla yli Kilpisjärven. Toiselta rannalta on halukkailla mahdollisuus patikoida kuuluisalle Kolmen valtakunnan rajapyykille. Polku on hyvä ja helppo kävellä, matkaa noin 3 km. Iltapäivällä on puolestaan mahdollisuus samoilla Saanatunturin rinteillä ruskan värittämässä ainutlaatuisessa maisemassa. Jollei halua aivan tunturin huipulle kiivetä, jo alempanakin rinteillä on todella hienoissa maisemissa. Iltapäivällä matkaamme Muonioon Olos tunturin juurelle. Majoitumme hotelliin ja nautimme yhteisen illallisen.

5. pv TORNIONJOKILAAKSO

Heti aamiaisen jälkeen suuntaamme etelään.  Kolarissa pidämme tauon mukavalla Wood Jewelin lahjapajalla. Yhteiselle lounaalle pysähdymme Pellossa Vihreälle Pysäkille. Siellä on myös oivat mahdollisuudet viimeisiin lappilaisiin tuliaisostoksiin. Nousemme autolla Aavasaksan Aurinkovaaran laelle, josta ihailemme hulppeita maisemia yli Tornionjoen kauas Ruotsin puolelle.

6. pv KEMI – KOTI

Hyvä hotelliaamiainen, jonka jälkeen matkamme jatkuu nelostietä Oulun kautta. Sopivasti taukoja pitäen olemme kotiseudulla mukavasti illansuussa piristyneinä ja monta kokemusta rikkaampina. Olemme nähneet Lapin ruskan ja tunturit!

Ykkösmatkojen matkaehdot

 
   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com