Puh. 040-7771233, 040-5296863, 0400-256329
               info@etelasavonmatkat.com
   Etusivu      Matkat      Ruskamatka Murmanskiin ja Suomen Lappiin
MATKAT 
 
 
VENÄJÄLLE

VIROON

RUOTSIIN

KYLPYLÄMATKAT

TEEMAMATKAT
 

MESSUMATKAT

 
RAVIMATKAT
 


 

 
5.-11.9.2017
 
Ruskamatka Murmanskiin ja Suomen Lappiin 7 pv.
- kiertomatka
Päivitetty ohjelma ja reitti!
 
Upeat maisemat ja nähtävyydet sekä maailman suurin pohjoisen napapiirin pohjoispuolella sijaitseva kaupunki!
 
 
Lähde kanssamme todelliseen seikkailuun maailman pohjoisimpaan suurkaupunkiin, Kuolan niemimaalla sijaitsevaan Murmanskiin ja sieltä Saariselälle ja Äkäslompolon kautta Rovaniemeen.
Suunniteltu reitti: Ruka - Murmansk - Nikkeli - Petsamo - Saariselkä - Inari - Jounin kauppa, Äkäslompolo - Rovaniemi - nämä kaikki paikkakunnat koet yhdellä matkalla. Matka pitää sisällään paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä.
 
Matkan hinta: 882 €(+viisumi)
 
Hintaan sisältyy:
  • bussikuljetukset
  • majoitus 6 yötä x 2hh
  • puolihoito (aamiainen ja illallinen) 
  • eväät retkipäivinä
  • opastetut kierrokset kohteissa
  • matkanjohtajan palvelut
Lisämaksusta: 
  • 1hh - 175 €
  • kertaviisumi - 90 €
  • vuosiviisumi - 170 €
 
Alustava matkaohjelma
 
Lähdemme Savonlinnasta Kuusamoon ja Rukalle,  majoitumme Rukanhovissa ja näemme upeat maisemat. Matkalla mahd. poikkeamme Hiljaisen kansan Lettukahvioon ja Suurpetokeskukseen. Sallassa tutustumme paikalliseen museoon. Ylitämme rajan ja jatkamme Kantalahden kautta Murmanskiin.
     Murmanskissa yövymme 2 yötä keskustassa sijaitsevassa hotelli Azimutsissa, josta avautuu upeat näköalat kaupunkiin ja jäätymättömään Kuolan lahteen. Tutustumme kaupunkiin ja nähtävyyksiin ja Leninin ydinkäyttöiseen jäänmurtajaan opastetulla kierroksella. Matkalla Murmanskista Norjan rajalle poikkeamme entiseen Suomen Petsamoon ja Nikkeli kaupunkiin.
     Seuraavat kaksi yötä majoitumme Saariselässä Holiday Club hotellissa, jossa voi rentoutua sauna- ja allasosastolla. Yksi päivä vietetään omaan tahtiin ja käydään syömässä Kaunispään Huippu ravintolassa. Mikäli on halukkaita teemme myös retken Nellimmiin (n.80 km). Jo matka kylälle on elämys: alun peri aina Jäämerelle johtanut vanha tie mutkittelee yli alueen upeiden vaarojen ja ohi kauniiden vuonomaisemien.
     Seuraavaksi lähdemme Inariin, Suomen saamelaiskulttuurin keskukseen Siidaan. Erittäin korkeatasoinen museo, missä oppaan johdolla saamme rautaisannoksen tietoa Saamelaisista ja heidän elämän katsomuksestaan. Jatkamme matkaa kohti Pokaa ja mahd. poikkeamme rotkomaiselle Taatsinjärvelle, jossa näemme yhden Lapin mhtavimmista palvont- ja uhripaikoista, Taatsin seidan. Matkalla Rovaniemelle piipahdamme Facebookista tuttuun Jounin kauppaan.  Viimeisen yön vietämme Rovaniemellä Original Sokos Hotel Vaakunassa, jossa kaikki huoneet ovat remontoitu katosta lattiaan v. 2014 - 2015, joten pääsemme nauttimaan ihanista revontulivaloilla varustetuista huoneista. 
     Aamupalan jälkeen poikkeamme Joulupukin pajakylään mahd. Arktikum tiedekeskukseen. Sen jälkeen on eron hetki pohjoisesta ja suuntaamme etelää kohden. Matkalla pysähdymme sopivin välein ja ruokailemme. 
Illan tunteina saavumme Savonlinnaan ruskan värit mielessämme.
 
Varaa matkasi 4.8. mennessä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on riittävästi.
 
 
 
Anna elämyksen viedä!
 
 

   

Käyntiosoite:
PUISTOKATU 5
Savonlinna
sisäänkäynti talon päädystä 

Avoinna: ma - pe
klo 9:30 - 14:00
Sopimuksen mukaan
myös muina aikoina
 
Toimisto
puh. 040-777 1233
Puhelinpalvelu:
040-529 6863 (9 - 18)
 

Etelä-Savon matkat Ky
          Postiosoite:
           Pölläskyläntie 651
           58770 Pihlajalahti
                   Finland
 
   puh. 040-5296863
       0400-256329
 040-7771233 toimisto
 
www.etelasavonmatkat.com
info@etelasavonmatkat.com
toimisto@etelasavonmatkat.com